Bij KLEIN MAAR DAPPER geniet u van het voordeel dat uw kind de gehele dag op een educatieve manier wordt opgevangen.
We richten ons voornamelijk op de taalontwikkeling van de peuter. Door maatwerk te bieden verwachten we een basis te leggen die een prettige doorstroom naar het basisonderwijs mogelijk maakt. Hierbij staat een goed pedagogisch klimaat en plezier in leren voorop.

De voordelen van KLEIN MAAR DAPPER op een rij:

  • Wij bieden een dagopvang met een educatief karakter.
  • De lessen worden gegeven door een HBO lesbevoegde docent.
  • Door de combinatie van peuteronderwijs en dagopvang behoudt u het recht op kinderopvangtoeslag.
  • Geopend van 07.30 uur tot 18.00 uur. Vanwege het feit dat we gebonden zijn aan lessen die gegeven worden is er een inlooptijd tussen 07.30 uur en 08:30 uur. Ophalen kan tussen 15.30 uur en 18.00 uur.
  • Door gebruik te maken van een ontwikkelingsvolgmodel (OVM) kunnen we goed monitoren hoe uw kind zich ontwikkelt.

Meer informatie?
Download hier ons pedagogisch beleid, of onze informatiefolder.

Halve dagopvang
Op maandag en woensdag bieden wij op locatie Vriesland ook halve dagopvang. We doen dit ook op de woensdag op locatie Maaswijk. En op locatie De Kreek dagelijks.
We zijn dan van 08:30-12:30 uur open en de lunch wordt door ons verzorgd. Binnen deze 4 uur bieden wij eenzelfde dagprogramma als tijdens de ochtenden op de hele dagopvang.
Ideaal dus als u slechts een halve dag opvang nodig heeft maar wel de voordelen van ons educatieve werkwijze wilt genieten.

Wanneer u interesse heeft of meer informatie wenst, dan kunt een mailtje sturen naar mail@kleinmaardapper-spijkenisse.nl.