Open dagen bij Klein maar dapper

Bent u op zoek naar een goede kinderopvang voor uw peuter? Zoek niet langer en kom langs tijdens de open dagen bij Klein maar dapper.
Altijd al eens willen zien hoe een dag bij Klein maar dapper is? Wat de kinderen zoal doen en hoe de sfeer in de groep is? Kom dan eens kijken op één van onze locaties. Met 4 locaties in Spijkenisse is er altijd wel één bij u in de buurt.

Op donderdag 16 maart bent u, tussen 09:00-12:00 uur, van harte welkom op locatie Maaswijk (in het gebouw van basisschool Annie M.G. Schmidt, Martina Kramersstraat 2) en locatie Schenkel (in het gebouw van basischool De Piramide Schenkel, Rijnlaan 25) .
Op maandag 20 maart bent u, tussen 09:00-12:00 uur, van harte welkom op locatie Sterrenkwartier (in het gebouw van basisschool Marimba, Galileïlaan 7) en locatie Vriesland (in het gebouw van basisschool Vogelenzang Vriesland, Pampasgras 12).
Houd onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie m.b.t. de open dagen. 

Categories: Nieuws