Collega Leerkracht gezocht

Klein maar dapper, dagopvang en peuteronderwijs gecombineerd, zoekt per januari 2023 een leerkracht (PABO / PEP (in opleiding)), voor 5 ochtenden per week, buiten alle schoolvakanties om.
Ook is het mogelijk om bij aanvang van het nieuwe schooljaar 3 hele dagen te starten als pm-er en vanaf januari 2023 de overstap te maken naar de rol van HBO-er op de groep (mits de PABO of PEP op dat moment gevolgd wordt).

De functie
We zijn op zoek naar een leerkracht/ PEP-er die zin heeft in een mooi en uitdagend onderwijsavontuur. Een leerkracht/ PEP-er die open staat voor de peuter-doelgroep en het prettig vindt om samen met een pedagogisch medewerker een groep te draaien, het beste in elkaar naar boven te halen en van elkaar te leren.
De leerkracht/ PEP-er werkt o.a. aan de voorbereiding van de thema’s, bepaalt (in overleg met zijn/haar collega) de dagplanning, houdt de ontwikkeling van de kinderen bij in Edumaps en bespreekt deze met ouders, schakelt indien nodig zorgorganisaties in om bij te springen of advies in te winnen en doet de overdracht aan de basisscholen. Daarnaast is de leerkracht, evenals de pedagogisch medewerker, verantwoordelijk voor de zorgtaken omtrent de kinderen.
De uitgebreide functieomschrijving zal tijdens een gesprek verder toegelicht worden.

Wij vragen een leerkracht die:
– het beste uit kinderen kan halen
– tenminste een HBO opleidings– en denkniveau heeft (PABO/ PEP), of in de afrondende fase van de opleiding zit en al wel over een afgeronde MBO-opleiding richting kinderopvang of onderwijs beschikt
– bij voorkeur bekend is met Edumaps (voorheen OVM)
– ervaring heeft met een kinderen met een anders lopende ontwikkeling en hier goed mee om kan gaan, binnen de groep, maar ook in samenwerking met ouders en eventuele externe instanties
– bekend is met Startblokken Basisontwikkeling
– bekend is met VVE en zijn/ haar aanbod goed aan kan passen op de verschillende taalniveaus van de kinderen.
– beschikt over goede communicatieve vaardigheden
– excellente pedagogische kwaliteiten heeft
– goed kan samenwerken
– flexibel is
– kennis deelt met andere professionals
– de ouder ziet als partner in de ontwikkeling van het kind

Wat bieden wij?
– een inspirerend en uitdagend onderwijsprogramma
– een team dat goed functioneert door open te staan voor feedback, van elkaar te leren, zich kwetsbaar op durft te stellen
– ruimte om zichzelf te ontwikkelen
– kleine groepen met gemotiveerde kinderen in de leuke leeftijdscategorie van 2-4 jaar (maximaal 14, op 2 beroepskrachten)
– een aanstelling in salarisschaal conform de cao Kinderopvang
– 12 weken per jaar vakantie!

Werkdagen, werktijden en vakantie
De werkdagen zijn op maandag t/m vrijdag.
Werktijden zijn van 08:00-13:00 uur. De kinderen zijn van 08:30-12:30 aanwezig.
Je hebt vakantie tijdens alle schoolvakanties.

Interesse?
Stuur een motivatiebrief met CV naar Simone Luneburg (Eigenaar Klein maar dapper). Wij zullen deze met interesse lezen en eventueel contact opnemen voor een eerste kennismaking.

Meer informatie
Op internet is informatie over onze organisatie te vinden via: www.kleinmaardapper-spijkenisse.nl


Categories: Geen categorie